17 de març 2011

PORTAL DE VÍDEOS EDUCATIUS

A Vídeos Educativos.es podem trobar un interessant recull de vídeos per a utilitzar a l'aula. Tenen una bona classificació per àrees. La majoria estan ubicats al Youtube per tant és aconsellable desacarregar-se'ls abans de ser utilitzats.

14 de març 2011

EL BANC DE RECURSOS DE PROMETHEAN

Promethean Planet té una secció amb un banc de recursos molt complert, organitzat per àrees i tot creat amb l'Activinspire (*flipchart). Si hi cerqueu dins segur que trobeu el que necessiteu.

ELS DE SEGON NO PAREM


I és veritat, un dia al parc dels xiribecs, l'altre dia experiments, un altre Diada de la Pau i sempre estem aprenent coses noves, és fantàstic.

13 de març 2011

ARA TOCA TREBALLAR ELS CONTES

S'apropa Sant Jordi i a moltes escoles es realitzen activitats de creació, lectura i interpretació de contes. CUENTA CUENTOS és una molt bona web per a trobar recursos en català, castellà i anglès.

12 de març 2011

PER A CONVERTIR TOT TIPUS DE FITXERS

Convert. Files, és un convertidor de fitxers que no cal descarregar-se'l, fàcil d'utilitzar i ràpid.

LA POLICIA LOCAL VISITA LA CLASSE DE P5-A

Com cada any la policia local fa una molt bona tasca a la nostra escola, amb xerrades i tallers que les xiquetes i els xiquets de tots els nivells en gaudeixen. Aquí en teniu una mostra amb el taller realitzat a P-5.

11 de març 2011

TOTS ELS EXPERIMENTS DEL MÓN



Curiosikid és una web amb més de 4000 experiments per a tots els cicles d'infantil i primària. Està organitzada en 8 àrees d'experimentació i té una presentació molt atractiva.

10 de març 2011

AIXÒ ÉS UNA PÀGINA DE RECURSOS!!!!




Aquesta web és un bé de Déu. Marisol Solduga ens ofereix un veritable banc de recursos classificats per àrees, amb enllaços a més recursos i més i més...
Paga la pena. Visiteu-la.

09 de març 2011

A LES CLASSES FEM PLANTER


Quan l'hivern es va acabant a totes les classes de l'escola fem el planter per al nostre hort. Hi posem molta cura i dedicació, fins que arriba l'hora de trasplantar-lo a l'hort.